Pályázhat minden olyan Magyarországon működő vállalat, amelyet Magyarországon jegyeztek be, vagy nemzetközi vállalat leányvállalataként hazánkban működik.

Pályázhatnak továbbá határon túli, szomszédos országokban cégközponttal rendelkező vállalatok is, amelyeknek van igazolhatóan magyarországi üzleti érdekeltsége, melyek magyar állampolgárságú munkavállalókat is foglalkoztatnak.

A pályázatokat kizárólag a pályázó munkáltató vállalatok adhatják be, akik megnevezhetik együttműködő partner szervezeteiket is.

A teljes pályázati kiírás letöltése

Technikai feltételek


 • A pályázati anyagot kizárólag a lentebb található űrlap kitöltésével fogadjuk el.
 • A pályázat első oldalán kérjük feltüntetni az alábbi adatokat:
  • A pályázott kategória
  • A pályázati anyag címe
  • A vállalat főbb adatai (név, cégforma, székhely, fő tevékenység, levelezési cím, adószám, bankszámlaszám, kontaktszemély adatai)
 • Prezentáció feltöltése kötelező. Minden pályázatot PowerPoint- vagy Prezi-formátumban kérünk beadni (pdf, zip, ppt vagy pptx fájlként), maximum 100 MB méretben. Kérjük, lehetőség szerint ebben helyezzék el az esetleges illusztrációs anyagokat is, ugyanakkor azokat külön is csatolhatják. Kérjük, hogy a nagy terjedelmű fájlok esetében használják a WeTransfer szolgáltatást, és a lentebb található űrlapon adják meg a feltöltött anyagok elérhetőségének linkjét. A WeTransfer használatáról itt talál útmutatót.
 • Rövid kísérő leírás beadása lehetséges, amely a stratégia/kampány összefüggéseit, egyes részleteit magyarázza el maximum 2 db A4-es terjedelemben. Az esetleges mellékleteket külön kérjük csatolni (pdf, doc vagy docx fájlként, maximális fájlméret: 10 MB).
 • Lehetőség van videoanyag beadására is, ez esetben kérjük, hogy a videó(ka)t a YouTube-ra töltsék fel, és a linke(ke)t mellékeljék számunkra szintén a lentebb található űrlapon. Kérjük, hogy a videók "nem listázott" módban töltsék fel, vagyis csak direkt linkkel legyenek elérhetőek. A feltöltéshez itt talál segítséget.
 • A beadni kívánt fényképek, videó, grafikus ábrázolások kiváló minősége elvárt.
 • A beadott prezentációkat az MPRSZ közzéteheti információs felületein, illetve különböző szakmai rendezvényeken.

A pályázat benyújtása

Pályázni kizárólag az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Ha kérdése lenne a pályázati űrlap kitöltésével kapcsolatban vagy segítségre van szüksége, forduljon hozzánk a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen vagy a +36 30 670 6083-os telefonszámon. Köszönjük!

Cégadatok


Kapcsolati adatok


Pályázattal kapcsolatos információk


Feltölthető pályázati anyagok


Prezentáció és képi anyag elérhetőségének linkje*
Kérjük, a prezentációkat és a képeket a WeTransferre egyben töltse fel, itt csak az ott kapott egy darab linket adja meg.
(a technikai leírást ITT találja)


Kísérőlevél feltöltése
(maximum 2 A4-es oldal, pdf|doc|docx, maximális fájlméret: 10 MB)


YouTube videók linkje
(a technikai leírást ITT találja)A pályázatra nevező vállalat (munkáltató) tudomásul veszi, hogy a Magyar Public Relations Szövetség a nyertes pályaműveket közzéteszi, promotálja azokat. Nevező vállalat ezért pályázatát köteles PowerPoint/Prezi prezentációban összefoglalni és a nevezési dokumentumok között ezt a prezentációt is csatolni pályázatához, illetve pályázatával – nyertes pályamunka esetén – vállalja, hogy pályamunkáját a Szövetség által biztosított helyszíneken/rendezvényeken bemutatja. Ehhez kapcsolódóan kérjük, hogy a pályázat publikálásra szánt részében csak olyan adatokat szerepeltessenek, amelyek közzétehetők.
A nevezéssel a Pályázó elfogadja, hogy amennyiben a Pályázóhoz a pályázat vagy a Díj kapcsán előadói felkérés érkezik be, az MPRSZ dönthessen minden esetben előzetesen arról, mely fórumokon mutatják be a pályázati anyagot. (Kötelező!)