Vállalati kultúrájuk előre mutató, munkavállalóik munkakörülményei kiemelkedőek? Legyen az Ön vállalata is a díjazottak között! Várjuk pályázatukat az Employer Branding Awardra 2020. március 20-ig.

Ötödik alkalommal hirdeti meg az MPRSZ az Employer Branding Awardot. A pályázat célja a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatok jutalmazása, bemutatása és megismertetése a szakmai közönséggel.

A Díj azon HR- és kommunikációs szakemberek és osztályok együttműködését hivatott elismerni, melyek a legkiválóbb Employer Branding kampányokat, stratégiákat dolgozták ki és hajtották végre, mind a szervezeten belül, mind azon kívül. A Díj segít összegyűjteni és közzétenni a legjobb gyakorlatokat annak érdekében, hogy a magyarországi munkahelyeink minél örömtelibbek, egészségesebbek, igényesebbek és jövedelemezőbbek legyenek.

Honlapunkon az összes fontos információt egy helyen megtalálhatják. A Magyar PR Szövetség a jelentkezéseket 2020. március 20-ig várja. Az eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó 2020 tavaszán várható.

Esetlegesen felmerülő kérdés esetén állok szíves rendelkezésükre!

 

Üdvözlettel,

Kádár Balázs
MPRSZ elnökségi tag
Employer Branding Award létrehozója
+36 30 282 1336